Facebook

***COMBIDAG***
Vanavond kan je je kleine (of iets grotere) spruit inschrijven. We vragen een inschrijvingsprijs van €60 per kind dat je zowel kan betalen met een overschrijving als cash. Er zijn ook infomomenten over de groep en de leiding. Wij staan dan open voor al uw vragen, opmerkingen en bezorgdheden.
▪ 19u20: Kapoenen
▪ 19u40: Welpen
▪ 20u00: Woudlopers
▪ 20u20: Jonggivers
▪ 20u40: Givers
▪ 21u00: Jins
▪ 21u20: Pixies

Vergeet ook zeker niet om iets te gaan drinken bij het jincafé, zij zullen u eeuwig dankbaar zijn tijdens hun zoektocht naar een grote som geld voor hun buitenlands kamp.

Tot straks!
...

View on Facebook

Voor de sleep-over van de kapoenen zijn we nog op zoek naar een 30 tal pompoenen. Kan jij ons helpen of ken jij iemand? Laat het ons weten! (Ze hoeven niet heel groot te zijn).

Delen mag!
...

View on Facebook

Zondag na de scouts verkopen de Pixies Turks brood met spek en groentjes! Allen welkom om iets te komen eten bij onze nieuwe lokalen! Carpe Diem 🍽 ...

View on Facebook

Nog 5 nachten slapen en dan is het zover… het nieuwe scoutsjaar begint! Wie oh wie van deze 26-koppige leiding wordt je eigen leiding? Op zondag, 2 september, komen jullie te weten met welke leiding jullie dit jaar spelletjes gaan spelen, op weekend gaan, op kamp gaan, … De scouts begint om 10.00u en eindigt om 17.00u. Je kan ervoor kiezen om een hele dag te komen (dan wordt er ook middageten voorzien) of je kan vanaf 13.30u komen. Tot dan! ...

View on Facebook